Играчка Natura Delight бувче

660 ден

Ова слатко бувче може да стане омилената играчка на вашето куче. Изработена од издржливи природни материјали, чија комбинација ја прават оваа играчка да биде поголем предизвик за вашиот миленик. Со додадена свирка за поголема забава!

24цм

Категорија: Ознаки: , , ,