Играчка Natural дрвено стапче со matatabi

350 ден

Еко играчка направена со сертифицирани GOTS TEXTILE, со природни материјали, рециклирани и органски.

Направено со почит.

  • Оваа играчка е направена од дрво мататаби, кое се смета дека има смирувачки ефект и им помага да се релаксираат. Мачката може да го гриза и така си ги чисти забите. Да не се дава повеќе од 3-4 пати во неделата!

25цм

Категорија: Ознаки: , , , , ,