Играчка Plinkie Owl тепихче за криење грицки

660 ден

Играчка за твоето крзнено пријателче која е навистина голем предизвик за да ја совлада! Помеѓу ресите на ова тепихче може да скриеш храна или омилените грицки и со душкање треба да открие каде се скриени. Душкањето има смирувачки ефект врз кучињата, им дава занимација и ја намалува досадата.
Долниот дел на тепихчето е анти-слип и не се лизга на рамна површина.

Димензии: 27 х 33 цм