Играчка Roundabout

370 ден

Интерактивна играчка за мачиња која им ги развива нивните инстинкти и ги поттикнува за да си игра. Со додадено играче глувче на средината.

Достапно во три бои- лила, црвено и зелено.

Димензии: 24 цм

Категорија: Ознаки: , , ,