Играчка Shooter

480 ден

Интерактивна играчка за мачиња која секогаш ќе биде интересна за Вашето маче. Во тркалезна форма со топче кое виси, секогаш е голем предизвик за мачињата.

Димензии: 17×10 cm

Категорија: Ознаки: , ,