Играчка Tumbler Laser 3 in 1

1,250 ден

Замисли кога мачето ќе пронајде одлична играчка…Е сега помножи ја со 3! Лудило нели??

Играчка која е буквално мултитаскинг активност- имаме движење во неправилна насока поради топката, на горниот дел имаме играчка на стапче. Ако мислиш дека тоа е доволно, чекај да слушнеш дека од топчето излегува ласер и грицки! Ви се верува?? 🙂 Мултитаскинг, ви рековме!

Димензии: 22 cm

  • Батерии 2xAA не се вклучени
Категорија: Ознаки: , , ,