Играчка Woody Branch Basic

450 ден

Играчка која е комбинација од сите омилени играчки за кучиња: дрво и гума. Ова е особено иновативна играчка бидејки е составена од влакна од дрво и со тоа се задоволува потребата за јадење дрва и гранки.

18 см

Категорија: , Ознаки: , , ,