Играчка Woody Hollow

550 ден

Играчка која е комбинација од сите омилени играчки за кучиња: дрво, јаже и гума. Ова е особено иновативна играчка бидејки е составена од влакна од дрво и со тоа се задоволува потребата за јадење дрва и гранки.

20 см

Категорија: , Ознаки: , , ,