Играчка Woody Star

400 ден

Играчка која е комбинација од сите омилени играчки за кучиња: дрво и гума. Ова е особено иновативна играчка бидејки е составена од влакна од дрво и со тоа се задоволува потребата за јадење дрва и гранки.

15 см

Категорија: Ознаки: , , ,