Играчки крофни Sweets

400 ден

Ти се јаде нешто слатко? Што викаш за крофни спакувани во супер кутија? Ама внимавај од латекс се и не се за јадење 🙂

Спакувани 4 крофни различни од 11цм во картонска кутија од колекцијата Sweets.

  • Цената е за една играчка.
Категорија: Ознаки: , , , ,