Интерактивен тунел Moggy

1,300 ден

Смарт играчка за мачиња која ги стимулира мачките и го поттикнува нивниот ловечки инстинкт.  Исто така ги одржува во добра физичка форма со тоа што ги тера да се движат повеќе. Вкупно има 7 делови кои може да се наместат во 6 различни форми, а има и топче кое прави звук додека се мрда. Долниот дел е гумиран и не се лизга при играта.

Со менување на формата Вашето маче ќе биде предизвикано да на научи и така секогаш ќе биде активно.

39 цм