Интерактивна играчка RoloRat

2,650 ден

Автоматска играчка за мачиња од PetSafe која се движи низ домот и твоето маче се активира за да го улови, како што секоја вредна мачка би направила! Глувчето се движи во непредвидлица насока и ја мрда опашката и има звуци со што твоето маче е спремно на секој потег за да го фати. Нема систем на исклучување па ако мачето е само подолго време тогаш оваа играчка е идеална за занимација во текот на денот. По потреба автоматски се исклучува за да ја зачува батеријата.

Соодветно за мали и возрасни мачиња.

Потребни се 3АА батерии (не се вклучени во пакувањето).