Кабаница за дожд

248 ден278 ден

Заштитна кабаница за дожд која не пропушта вода, проѕирна и со ремчиња. Може да се носи со џемпер одоздоле или без. Големината се приспособува. Во црна и црвена боја.

*Точните достапни големини може да се видат само во просториите на  Луна Пет.

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , ,