Канистер за грицки Kena

1,400 ден

Длабок канистер за закуски со пластично капаче! Со едноставен и штосен изглед и може да се вклопи во секое катче во кујната, и така Вашето милениче ќе знае каде му стојат омилените закуски.

Може да се користи и за храна исто така.

1900 ml

Категорија: , Ознаки: , , ,