Канистер за грицки Marmi

900 ден

Длабок канистер за закуски со дрвено капаче! Канистер за грицки од колекцијата Marmi кој е изработен од керамика со прекрасен дизајн како мермер.

Може да се користи и за храна исто така.

1300 ml