Капа Aviator

1,050 ден1,350 ден

Топла авиаторска капа за миленици со крзно кое топли од внатрешната страна.

Достапно за мала и средна раса на миленици.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , ,