Капа Torso

1,300 ден1,360 ден

Капче за миленици од мека волнена плетка, со простор за ушињата. Може да ја врзете за да биде стабилна и да држи топло. Со топче помпом на горниот дел.

За точната големина во см, имате табела во сликите.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,