Катнип спреј Pure Wellness

750 ден

Со практичниот спреј PURE WELLNESS ќе имате среќно и релаксирано маче. Може да го прснете на гребалки, место каде лежи, играчки и така тие предмети ќе бидат многу привлечни за твоето маче. На некои мачиња играчките брзо им здосадуваат па одма потоа бараат нови, а вака штом се прсне катнип на нив сигурно повторно ќе им станат интересни пак. Оставете спрејот да делува кратко и мачињата одма ќе приметат дека нешто се има сменето.

Овој катнип спреј е внимателно произведен во Германија.

200ml

 

Категорија: Ознаки: , , ,