Катнип херба

190 ден

Катнип е 100% природна  и безбедна за мачките, дури и да се изеде. Активната состојка во катнипот дава јак и привлечен мирис кој ги привлекува. Може да се додаде на гребалките, играчките или на било кое место што сакате мачката да го примети.

Сепак, некои мачки не реагираат на катнип.

Категорија: Ознаки: , ,