Кебе puppy crinkle

750 ден

Меко плишано кебенце за најмалите кутриња кои сакаат да гушкаат нешто и да им држи топло. Ова кебенце има и додаден слој кој крцка и на малите им се интересни новите звуци кои допрва ќе ги дознаваат.

Димензии: 35цм

 

Категорија: Ознаки: , , ,