Кекси месечинки со овошје

100 ден

Кој не го сака своето куче до месечината и назад? Покажи му колку го сакаш со овие весели и слатки кекси во форма на месечинки и срциња. Идеална големина за награда или тренинг грицка после цел ден шетање. лаење и истражување како дневни активности. Цели кон ѕвездите мое најдобро крзнено другарче!
Цврстина: лесна. Не е тврда закуска и се препорачува за сениор кучиња или за оние кои сакаат меки закуски.
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,