Керамичко тањирче Eiby сиво

1,150 ден1,650 ден

Штосно & шик, EIBY керамичките тањирчиња се направени од атрактивни, живи бои и дизај како со плочки кој навистина знае да остане забележан! Благодарение на силиконскиот прстен на долниот дел ова моделче нема сигурно да се помести или да го гребе подот. Оваа колекција со правилна нега навистина долго ќе Ве трае и е прилично лесна за чистење. Само поминете го со влажна крпа или ставете го во машината за садови.

Овие тањирчиња се дел од колекцијата EIBY и е целосно компатибилна.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,