Класични кекси

213 ден425 ден

Класичните кекси никогаш не излегуваат од мода ниту пак им здосадуваат на нашите миленици. Затоа се и класични!
Цврстина: средна. За кучиња кои сакаат крцкави закуски за кои малку им треба време да ги изедат.
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,