Кожен градник Leopard

2.370 ден2.700 ден

Колекција од високата мода, изработени со најдобрата кожа за сите оние миленици од ‘high society’. Ова е нешто од кое не се трга поглед! Ако кучето го има стилот, и те како ќе го носи 🙂

Изработено од кожа со титаниум, додадено тагче со логото “M&P” , краевите се со восок за максимална издржливост. Со аксесоари во златна боја, лесно се подесува. Брза адаптација за секоја градба на кучиња.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,