Кожен Градник Rondo Step

1.690 ден1.995 ден

Високо квалитетен градник од Karlie направен од дупло шиена мека кожа, метални нитни од безбедносни причини како и клипер со систем на заклучување. Лесно се приспособува на секое куче и на нивната специфична градба. Се препорачува за стафорд, пит булл, англиски булдог.

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , ,