Кожен Околувратник Calavera

1,900 ден2,550 ден

Околувратник за кучиња од високо квалитетна кожа со титамиумски нитни со костури.Краевите се со црна гума за да се спречи оштетување или непријатности при држење. Прицврстено со титаниумски нитни.

Со додадена титаниумска плочка со M&P лого.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,