Кожен околувратник Panthere grey

1,530 ден2,050 ден

Колекција од високата мода, изработени со најдобрата кожа за сите оние миленици од ‘high society’. Ова е нешто од кое не се трга поглед! Ако кучето го има стилот, и те како ќе го носи 🙂

Изработено од кожа со титаниум, додадено тагче со логото “M&P” , краевите се со восок за максимална издржливост.

 

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,