Количка за миленици Blue

10,350 ден

Количка за миленици која е навистина практична ако често патувате или шетате со милениците. Соодветна е за куче или маче со максимална тежина од 15кг.Со оваа количка можеш слободно да одите низ град, на пат или до ветеринар на лесен и безбеден начин.

Може лесно да се склопи и исчисти, а на количката има безбедносни куки, и мрежест дел за отварање и затварање. Долниот дел може да служи ка

ко место за да спакувате нешто и да го носите со Вас. Долниот дел може да се отстрани и да се испере на перницата за седење.

Димензии: 70 x 46 x 100 cm