Кондиционер со макадамија

390 ден 312 ден

Кондиционер со макадамија кој му дава мекост и сјај на крзното. Спречува заплеткување и туткање на влакното и го обновува самото влакно. Помага во полесно расчешлување.

Се препорачува за кучиња со средно и долго крзно.

Категорија: Ознаки: , ,