Дупли копанчиња Munchy

25 ден

Одбери ги вкусните манчи копанчиња на кои кучињата не може да одолеат! Овие грицки се направени од пилешко месо и житарици, грицка која ќе ги занимава барем некоја минутка. Здрава грицка која ги задоволува потребите за гризање.

Цена за едно парче.

Категорија: Ознаки: , , , ,