Корпа Enya

2,200 ден 1,100 ден

Плетена корпа за миленици, со крупна плетка и рачки од страната. Соодветна за мачки или за мала раса на куче.

Димензии: 34×18 cm

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , , Ознаки: , , , ,