Коска Gladiator со боцки Extreme

950 ден

Gladiator е линија на играчки специјализирана за голема раса на кучиња или за оние кои сакаат да гризаат! Направени од природна гума која е издржлива и за оние со силен угриз.
Гумена коска која во средината има додадени крупни гумени боцки кои помагаат во чистење на забите и развивање здрави навики околу гризањето.
Должина: 19 cm
Забелешка: Ниту една не е неуништлива, секогаш надгледувајте го Вашето куче додека си игра за да се спречат повреди.

 

Категорија: Ознаки: , , , , ,