Кошула Star Icon

840 ден

Бело кошулче и нема промашај, така ли е дечки? Особено лето, нема нешто што почесто се носи, а сега може да бидете во тон и со Вашиот крзнен пријател.

Пријатен и лесен материјал кој супер прилега и на дневна прошетка или пак на летен одмор.

Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , , ,