Креветче Gora зелено

2,700 ден

Креветче за миленици со лесен материјал кој не држи топло на летно време. Перничката има две лица и може да ја смените ако сакате нов изглед на креветчето.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,