Креветче Pofa

3.700 ден

Некои денови само сакаме да се завиткаме во ќебенце и да го поминеме цел ден стуткани во нешто меко. Е тоа чувство го имаат нашите миленици кога ќе си легнат во ова волумениозно креветче Pofa. Едниот дел е малку поткренат за да изгледа како софа, со внатрешна перничка перничка која дава екстра комфорт. Со додадените рачки изгледа како дел од нашиот мебел и е навистина уникатен аксесоар.

Димензии:48х30 цм

 

Категорија: , Ознаки: , , , , ,