Креветче Suza rectangular

3,400 ден

Креветче за мали миленичиња кое е од мек плишан материјал, со повисока ограда и затоа е удобно како оние што баш сакаат да се скриени од светот дома. Перницата има две лица и може да се смени по потреба, мазна или крзнена.

Димензии: 40x40x20 cm

 

 

Категорија: , Ознаки: , ,