Креветче Tiga

2,840 ден

Креветче како глава на маче кое ќе го развесели секое катче во домот. Од лесен материјал кој диши, пријатно изгледа во секое време од годината.

Димензии: 43х36х35 цм

 

Категорија: Ознаки: , , , ,