Креветче Zupo

2,700 ден

Меко креветче од плишан материјал со дезен во внатрешниот дел. Дизајнот е интересен бидејки напред нема ограда додека пак во задниот дел е повисоко. Може да се намести по желба што го прави навистина практично.

Димензии: 45х24 цм

 

Категорија: , Ознаки: , , , ,