Крстче со вкус Strong ванила

520 ден

Кучињата навистина обожаваат играчки кои се супер издржливи и со по некое изненадување, како на пример – со вкус! Направени од ултра силен најлон кој со повеќето дезени помага со масажа на непцата и правилен развој на вилицата. Ако сакаш да му дадеш на твоето куче една издржлива играчка, тогаш сигурно одбери некоја од овие. Вкусот е голем плус, кучињата секогаш обожаваат да пробаат нешто ново што ќе ги интересира сигурно.

Во две форми и два вкусови.

Категорија: Ознаки: , , ,