Крцкави пилешки нозе

450 ден

Ако ти е потребно природна алтернатива од суплементи за зглобови, запознај се со омилените крцкави пилешки нозе! Овие грицки се лесно дигестивни и имаат крцкава текстура која многу кучиња ја обожаваат. Дополнително овие грицки помагаат во чистење на забите додека ги грицкаат.

150гр

Категорија: Ознаки: , , , , ,