Куќа за птици Cortesa

1,080 ден

Дрвена куќичка за птици која исто така може и да служи и за гнездо. Соодветна за во голем кафез или пак да се закачи на дрво.

Димензии: 18 x 14,5 x 24 cm

Категорија: Ознаки: , , ,