Куќичка за маче Nordic

3.500 ден

Твоето маче заслужило да се одмори во удобно катче каде ќе може да се исклучи од целиот свет. Е баш таков одмор нуди оваа куќичка Nordic на три ногарки. Идеално за криење, одмор и релаксација.

Димензии: 35х50цм

 

 

Категорија: Ознаки: , , ,