Лажица за хранење и храна

350 ден

Лажица за хранење на мали миленици (кутриња, мачиња) за време на транзиција од цицање или прехранување. Изработени од меламин, високо квалитетна пластика која не се оштетува и не прима мириси.

Исто така може да се користи и како лажица за храна или конзерви. Може да се пере во машина за садови.

Достапна во 4 бои.

Димензии: 23 cm