Лампа Sahara

2,350 ден 1,175 ден

Алуминиумска лампа за насочување на светлина и топлина за влекачи кои бараат топлина.

Може да се користи со било каква сијалица (керамичка, инфра-црвена, UV). Лесна за прицврстување. Се става во терариумот, никако над стаклото

Сијалицата не е вклучена.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,