Ленти месо од теле

560 ден

Цели парчиња од месо од теле! Чисто парче месо што значи дека е целосно здрава закуска за кучиња богата со протеини.

Здрава и богата закуска за оние кои сакаат да вкусат нешто несекојдневно!

200гр

Категорија: Ознаки: , , , ,