Jerkey ленти со телешко

200 ден

Твојот партнер едвај ќе чека да започне тренингот ако знае дека ќе биде наградено со вкусните Jerkey ленти. Овие меки ленти се направени со парчиња вистинско месо како прва состојка како и сите потребни нутриенти.

20 ленти во пакување.

Категорија: Ознаки: , ,