Маичка Colette

1,760 ден2,020 ден

Летна маичка за кучиња од мала или средна раса. Исто така е соодветна и за мачиња.

Нема ракави, а материјалот дозволува кожата да диши и ги штити од сончевите зраци.

Во бејби розева/ кајсија боја, а црешите се напревени од нитни кои може да ја сменат бојата.

Со златни аксесоари и Milk&Pepper лого.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,