Маичка Matelot

1,800 ден2,000 ден

Бела маичка за кучиња  со материјал приспособен за пролетни и летни прошетки. Со limited edition дизајн кој е специјално дизајниран од  MILK AND PEPPER. Со морнарски дизајн.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,