Маичка Reef Polo

1,600 ден1,800 ден

Маичка која ги компинира морнарски стил и поло маичките со еден ексклузивен дезен со листови од палми. Со додаден беџ на задниот дел “SURF MILK AND PEPPER”, а се затвара со метални мали нитни.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,