Маичка Rosalie

1,000 ден1,100 ден

Бела маичка со vintage принт со цветчиња, а на средината со црна боја принт со ” Mademoiselle ” натпис. Материјалот е приспособен за пролетни и летни прошетки за милениците.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,